Wanneer alleen zijn echt eenzaam wordt !

offline

Momenteel ervaart iedereen een gemis, een gemis aan echt contact, aan reizen, aan knuffels, aan cafés, aan vrienden, aan naar het werk kunnen en aan zoveel meer. Binnen Onze Nieuwe Toekomst missen we heel veel kernleden nu in de lockdown.

Zo zijn er verschillende kernleden die niet online geraken door een gebrek aan digitale mogelijkheden zoals een internetverbinding, computer, tablet of GSM met datavolume. Wanneer buiten vergaderen ook niet mag geraken ze volledig geïsoleerd.

Dit is heel frustrerend. Paula vindt het vervelend dat ze niet kan meevolgen over wat er bij ONT gebeurt. Ik weet niks, ik mag geen bezoek krijgen. Ik heb geen computer of tablet, ik heb wel een GSM, maar ik heb geen internet hierop. Ik mag geen bezoek ontvangen en ik mag niet naar mijn familie gaan, ze zitten niet in mijn bubbel.

ONT doet er alles aan om deze kernleden te betrekken. Zo telefoneerden we al in totaal uren met verschillende kernleden. Dit om ze op de hoogte te houden en ook hun mening erover te horen. We ontwierpen ook een telefoonlijst op vraag van Paula zodat ze haar contact met de ONT’ers kan onderhouden.

Paula wil haar vrienden van ONT en familie terugzien, ook al is dat buiten vanop afstand. Ze wil ets kunnen betekenen voor de andere. Momenteel zijn dit voor haar enkel maar dingen om van te dromen en wacht Paula verder en alleen op versoepelingen. Het duurt te lang!