onze jonge toekomst; wat is ojt ;  jongeren; talenten; verhalen ; beperking; handicap; mogelijkheden ; rechten

[tta_listen_btn] Welkom op de website van Onze Jonge Toekomst! Op deze website willen we je kennis laten maken met de groep en werking. Leuk dat je ons gevonden hebt.

Wat is Onze Jonge Toekomst (OJT)?

Dit is de jongerenwerking binnen Onze Nieuwe Toekomst. Hier werken we aan rechten voor jongvolwassenen met een beperking. We zijn een groep die werkt rond thema’s die belangrijk zijn in ons dagelijks leven. Op dit moment gaat dit vooral over het thema wonen. Als je je hierdoor aangesproken voelt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met Onze Jonge Toekomst willen we jongeren bereiken die samen willen spreken over hun talenten maar ook over de moeilijkheden die ze ondervinden op gebieden als school, ondersteuning, toegankelijkheid, vrije tijd, isolement, alleen gaan wonen, relaties en werk.

OJT is voor jongeren die samen met andere jongeren hun verhalen willen delen en bespreken en zo samen kunnen komen tot ideeën, tips en zelfs oplossingen. Want samen staan we sterker dan alleen!

Workshop wonen onze jonge toekomst

We willen laten zien dat we mensen zijn met eigen mogelijkheden en rechten. Ook jongeren moeten kansen krijgen om aan de slag te gaan met hun talenten! Daarom zijn we gestart met Onze Jonge Toekomst.

Wat onze leden zeggen…

Heb je een vraag?

Wij beantwoorden ze. Laat je naam en e-mailadres hiernaast achter .