Wereldreizigers

 

Wereldreizigers is een project dat het verhaal vertelt van mensen met een beperking die op reis gaan naar een nieuwe wereld. Veel mensen (met of zonder beperking) ervaren dat er twee werelden bestaan; een wereld van de personen met een beperking en een tweede wereld ernaast waar mensen zonder beperking leven. Door verhalen en ervaringen te delen versmelten beide werelden:

 

“Ik ben door de wijde wereld aan het reizen. Eigenlijk ben ik elke dag een Wereldreiziger. Elke werkdag. En in het weekend ook. Want dan doe ik wat ík wil. Ik ga heel veel naar Gent waar ik Voorzitter ben van Onze Nieuwe Toekomst. Ik ontdek altijd en overal nieuwe dingen en vooral nieuwe mensen! Die pluis ik dan helemaal uit. Het is een ware ontdekkingsreis. Samen dromen ontdekken en waar maken. Dat is mijn talent. Ik pluis bij die mensen vooral uit wat hun talent is. Ik heb bij mijzelf mijn talent ontdekt door naar onze beweging te komen. Ik schud iedereen wakker. Je moet sterk staan in de wereld rondom je. Dat is mijn roeping als voorzitter én als coach. Ik ben de leider van mijn beweging. Ik zie dat als mijn levenstaak.”
(Ludo Schoeters – President ONT Vlaanderen)

 

Onze Nieuwe Toekomst wil de verhalen van deze wereldreizigers verspreiden om zo het vuur in toekomstige “globetrotters” aan te wakkeren. Dit willen we doen door op jouw school, voorziening, info-dag, … de wereldreizigers hun verhaal te laten doen. Daarnaast is het ook mogelijk om een DVD te verkrijgen waar de verhalen van de wereldreizigers op staan. Deze DVD’s zijn beschikbaar in zowel Nederlands als Engels. Spreekt een wereldreis je wel aan? Aarzel dan niet en contacteer ons via info@ont.be of 0498/56.96.95

Wereldreizigers
WERELDREIZIGERS
Ludo en Marc WERELDREIZIGERS
Toegankelijkheid